Betting online

Det går alltså alldeles utmärkt att pyssla med bettingspel online, här är utbudet grymt mycket större än det man hittar hos Svenska spel och ATG. Online kan du spela på nästan precis alla sporter som finns och massor med olika evenemang. Du kan till och med betta på vädret, om det kommer regna på midsommar etc.

Utbudet av bettingsajter är stort och det finns flera bra där man spelar helt på svenska. Du kan spela på flera olika typer av odds också. Som liveodds, flytande odds, fasta odds med mera. Tack vare att vi kan spela på sajter från hela världen online från Sverige så har vi alltså tillgång till odds på de mest udda saker. Länge såg svenskarna med avund på tillexempel Storbritannien där man kunde spela på många fler sporter än här. Men numera finns det alltså inga skäl till avundsjuka.

Så börjar du

För att börja spela på odds online så behöver du först bli medlem på en bettingsajt. Oftast går det till så att man klickar på en ruta där det står ”registrera dig” eller ”bli medlem”, sedan får du fylla i ett litet formulär med uppgifter. Det är namn, adress och andra personuppgifter som dem behöver för att veta att du är du. Efter det så väljer man användarnamn och lösenord som man sedan har för att logga in på sajten och spela. Det är väldigt viktigt att du fyller i korrekta uppgifter om dig själv. Gör du inte det så riskerar du att inte få ut eventuella vinster senare. Se bara till att läsa vad som står om hur de behandlar de uppgifter du ger. Dem får inte ge vidare dem till en tredje part etc.

Nu är du klar med själva medlemskapet och kan börja spela. Sätt in pengar på ditt spelkonto på sajten och kör igång. Vi rekommenderar att du läser på lite om den sport och det evenemang som du ska spela på. Det underlättar alltid om man är lite insatt vilket du kommer att märka när du spelat ett tag. Det svåra är inte att komma igång när man väl hittat en bra bettingsajt, det svåra är snarare att välja vart man ska spela. Men det finns en liten checklista man kan ha i bakhuvudet när man surfar runt.

  • Fundera på vilka sporter och evenemang du vill spela på och titta på sajtens utbud.
  • Kolla så att man kan läsa vart dem har sin spellicens på sajten, kan man inte det är det inte en seriös sajt.
  • Har dem bonus för nya medlemmar? I så fall är det något som du känner att du kommer att ha nytta av?
  • Känner du dig bekväm med designen på sajten? Känns det enkelt och naturligt att navigera runt på den?

Om du får de svar du vill ha på alla dessa frågor så är det antagligen en bettingsajt du kommer att trivas på.

Vart hittar du bettingspelet?

Det kan vara svårt för dig som nybörjare att hitta den perfekta spelsajten för dig men lugn, det finns metoder och sätt att ta till för att du ska kunna känna dig trygg på betting på nätet. Det bettingspelet som du vill åt ligger bara runt hörnet men det är först viktigt att du vet vad du ska lägga spel på, hur mycket, vad det egentligen betyder med höga odds och om det finns mer du behöver veta innan du börja spela på odds online. Idag finns det många sajter, som betting.se som ger dig en överblick om hur odds förändras, håller dig uppdaterad på de senaste händelserna och låter dig veta de senaste speltipsen för att du ska kunna vinnna. Det kan också innehålla spelbolags bonusar och erbjudanden, för en skön upplevelse och allt får du reda på informationsajter.