Om oss

På denna webbplats så kan man läsa om många saker kopplade till vadslagning och betting. Man kan hitta artiklar om vilka strategier som man kan ha inom betting. Det finns information om hur odds fungerar. Dessutom så hittar man texter kring betting online, Svenska Spel och ATG, även en del om stryktipset.

Varför erbjuds man all denna info här på denna webbplats?

Vi tror att betting till stor del handlar om kunskap och bedömningar. Självklart så vet vi att det finns ett stort inslag av slumpen inom varje match. Ändå så kan man via statistik se att vissa personer kan förutse och tolka rimligheten i olika utfall bättre än andra. Vårt mål med denna sajt är att göra människor som är intresserade av betting, till mer kunniga.

å det sättet så kan bettingen i Sverige utvecklas och vår webbplats kan få en betydelse för svenska spelare. Ju större och populärare en sajt blir, desto mer kan man fylla den. VI vet att denna webbplats inte är heltäckande, men vi jobbar ditåt. De som jobbar på denna sajt är alla intresserade av betting, och vill bidra med sina egna tips och tankar. Därför vill vi skapa ett forum och en sajt där man kan diskutera och förbättra betting i Sverige och för alla som gillar betting.

Betta

Sammanfattning

En kort sammanfattning av texterna på vår webbplats kan göras så här:

  • För att lyckas med betting, hitta en bra strategi.
  • Följ alltid strategin så långt det är möjligt.
  • Analysera om en match har högt eller lågt spelvärde.
  • Satsa alltid på matcher med högt spelvärde.
  • Satsa aldrig mer än 5% av totala spelkassan.

Förutom dessa konkreta tips så kan man konstatera att Svenska Spel och ATG har än så länge monopol på spel i Sverige. De svenskägda spelbolagen som man hittar på nätet har sina licenser i andra länder till exempel Malta och Gibraltar. En bra bettingsajt på nätet ska erbjuda bra bonusar, bra support och et stort spelutbud. Vill man diskutera analyser och research av spelbara matcher så sök upp ett bettingforum på nätet, eller bli medlem i en betting Community.