Om tippastryktipset.nu

Vill du ha opretentiösa tips utan lull lull ska du knappa dig in på http://tippastryktipset.nu. Det är en sajt med personlig prägel där du kan hitta allt från tips och tricks till intressant fakta om sådant som berör betting och sport.

Du kan till exempel läsa om varför fotboll tar upp en så stor del av sportvärlden och därigenom också bettingvärlden. Varför är vi så fascinerade av fotboll? Hur startade Stryktipset och hur går det till? Du kan navigera in på bloggen som varje vecka avhandlar veckans 13 matcher. Där kan man förvänta sig de senaste nyheterna om skador och avstängningar samt formkurva för laget, de viktigaste hörnstenarna för att kunna lägga upp sin egen strategi, enligt sajtens författare. Vidare ska man komma ihåg att de bästa satsningarna gör man när man tar in information från många ställen och till slut lägger in lite egen krydda i tipsraderna.

Tippastryktipset.nu är inte en sida dedikerad till en viss bettingsajt utan fokuserar på Stryktipset, eller Ettkrysstvå som är Stryktipsets motsvarighet hos Betsson. Är du nybörjare får du starttips till Stryktipset, hur det är utformat och hur du gör för att gardera så gott det går. Som lite mer erfaren spelare kan du läsa om att det är smart att bokföra dina spel, dels för att hålla koll på din spelkassa och dels för att se vilka matcher eller ligor du har fått bäst utdelning på.

Stryktipset i sig kan ge en väldigt bra indikation på hur mycket vi i Sverige gillar att betta på sport. Stryktipset har funnit med oss sedan 30-talet och funkar lika bra då som nu, till och med bättre nu när det även finns att tillgå på nätet. Det är något klassiskt och förnöjsamt med att tippa sina rader varje vecka och det är därför det också behövs lättsamma sidor som tippastryktipset.nu för att hålla i känslan av att diskutera veckans matcher med en kompis.