Om tippastryktipset.nu

Ett av Sveriges mest populära spel är stryktipset. Detta spel där fotbollen är i centrum och där man från början inte skulle tipp vinnaren, utan stryka över det lag som förlorade. Stryktipset är förknippat med engelsk fotboll och tillsammans med TV-programmet Tipsextra så blev stryktipset stort i hela Sverige på 70- och 80 talet.

Uttryck som ”pling i rutan” eller ”kryssa alltid match 13” har referenser till stryktipset. På sajten http://tippastryktipset.nu så hittar man mycket information kring tipset och dess varianter. Oavsett om man spelar på tipset själv eller tillsammans med andra så är det alltid spännande. Varje vecka har man chansen, och när engelska ligan har uppehåll så erbjuds spel på svenska matcher eller landskamper. För de som är fotbollsintresserade och gillar betting så är stryktipset en stor favorit. Vinsterna på stryktipset är alltid baserat på omsättning, så när som på ett scenario. Prickar man in 13 rätt som ensam vinnare så får man hela 10 miljoner i vinst.

Tippastryktipset.nu

Denna sajt är en speltipssajt. Det går ut på att sajten har olika personer med kunskap kring betting och fotboll kopplade till sig. Dessa personer kallas för ”rekare”, och är ofta väl insatta i olika sporter. Rekarna som finns på tippastryktipset.nu är just specialiserade kring stryktipset och dess upplägg. Beroende på om det är svenska eller engelska matcher så använder man olika rekare.

Rekarna gör egna bedömningar av matcherna och kan sedan ge tips om hur matcherna kan sluta. Förutom rena vinnartips, så får man också tips på vilka matcher som är extra svåra, och där man bör göra garderingar. Man kan också få rena tips på enskilda matcher och vilket spelbolag som erbjuder bra odds på de matcherna. Detta gör att man kan gardera upp sin insats på stryktipset, med att lägga in några vinnarspel på enskilda matcher.

Förutom det ”vanliga” stryktipset så får man på sajten också tips kring Europatipset. Europatipset har samma upplägg som stryktipset, men med andra matcher från andra ligor. Det kan vara spanska, tyska eller italienska matcher.

Fotbollsodds med Stryktipset

Vilka speltips kan man få?

På tippastryktipset.nu så får man dels speltips på varje match på stryktipskupongen. Utöver detta så får man även tips på hur man bygger upp system med hjälp av garderingar. Tipsen gäller främst hur systemen fungerar och vilka typer av system som finns. För att ta några exempel så kan man på stryktipset spela följande system:

  • M-System
  • R-System
  • U-System

M-Systemet är rent matematiska garderingar. Man garderar helt enkelt en match med antingen 1X, X2 eller 12. Kostnaden för systemet blir rent matematiskt en multiplicering av alla garderingar med insatsen. Så spelar man en halvgardering (1X, X2 eller 12) så är den värd 2. Spelar man en helgardering (1X2) så är den värd 3. Har man således 3 helgarderingar så kostar det 3x3x3=27 kronor. Tar man 5 halvgarderingar så kostar det 2x2x2x2x2= 32 kronor.

R-System är reducerade system. Det finns ett antal förutbestämda R-system som man kan välja när man spelar på stryktipset. Ett exempel är R5-0-18. Det betyder 5 helgarderingar 0 halvgarderingar och kostnad 18 kronor. Hade man valt 5 helgarderingar på ett M-system så hade man varit garanterad 5 rätt. Det hade också kostat 3x3x3x3x3 = 243 kronor.

På det reducerade systemet så finns det en uträkning, en ”nyckel”, som gör att man endast får 18 av dessa 243 rader. Vinstchansen är således lägre. U-System bygger på samma princip, men man väljer en utgångsrad, för att visa vilken ”nyckel” man vill att systemet ska välja. Man kan läsa mer om dessa system på www.tippastryktipset.nu.

Sajter med speltips

Alla sajter på nätet som sysslar med speltips gör det för att de gillar betting. Ofta finansieras sajterna via annonser, gärna från de spelbolag som vill förknippas med dem. Därför bör inte dessa sajter ljuga eller komma med felaktiga uppgifter, då brukar intresset försvinna rätt fort. Det blir en slags självsanering, dels om sajterna inte har rätt info, dels om de sälla har bra speltips. Många sajter har statistik på sina rekare, vilket gör att man kan se hur bra de är.

Vill man så kan man bara ta rygg på de bästa rekarna, så har man ofta bra och spelvärda matcher. Kryddar man dock deras tankar med egen research så ökar man spänningen ännu mer. Många sajter har diskussionsforum där man kan vädra sina egna tankar. Ofta krävs det dock att man är medlem på sajten. En del av sajterna har också Facebook grupper där man också kan ha diskussioner kring matcherna.

Var spelar man stryktipset?

De som har hand om stryktipset är det svenskägda bolaget Svenska Spel. På deras hemsida kan man teckna spelkort och bli medlem. Därefter så kan man spela på stryktipset. Vill man så kan man spela via dator eller sin telefon, så länge man har internetuppkoppling. Utöver det så har Svenska Spel olika ombud runt om i landet där man kan tippa. Hos ombuden så kan man ofta få hjälp hur man ska fylla i kuponger eller hur system fungerar.

Annars kan man alltid läsa mer om systemen på www.tippastryktipset.nu. Man bör alltid göra ordentlig research innan man lägger in sitt stryktips. Vill man så kan man följa experterna på olika bettingforum. Oavsett så ska man aldrig satsa mer än man har råd att förlora. Betting är underhållning och ska också ses som en utgift. Det är dock en härlig utgift i många fall, där man kan få många timmars spänning för insatsen.